Leeg opleveren bij overlijden

Het overlijden van een dierbare is op zich al een emotionele gebeurtenis. Juist in deze tijd komen er veel zaken op u af die uw aandacht vragen. Het huis moet leeg gemaakt worden en persoonlijke bezittingen worden geselecteerd.

Have & Goed huisdiensten neemt de zorg over de inboedel en het achterblijvende huis van de overledene uit handen. In nauw overleg met de familie zorgen we dat de inboedel wordt geselecteerd en zorgvuldig wordt ingepakt. Vaak blijft een deel van de bezittingen in de familie.

Als onafhankelijke partij helpen we u bij dit vaak gevoelige punt. Andere goederen kunnen wellicht een nieuwe bestemming krijgen. Daarin denken we creatief mee.

Ten slotte zorgen we dat alles wat overblijft wordt opgehaald of afgevoerd en regelen we dat het huis leeg en schoon wordt opgeleverd. Have & Goed beschikt hiervoor over tal van contacten. Desgewenst begeleiden we samen met een makelaar ook de uiteindelijke verkoop of (in overleg met de verhuurder) de oplevering. Zo kunnen we u zoveel mogelijk ontlasten.

 


Have & Goed werkt samen met o.a.

Diensten Palet, Het Friese Land, Thuishotel, de Friese Wouden, ANBO Heerenveen, Woonzorg Nederland, Huurzo makelaar, Serviceflat Oranjewoud, Serviceflat Heerenhage. Verhuisbedrijven waaronder firma Wolthuizen-Stilma (Heerenveen), firma de Jong (Woudsend), Stam BS (Bolsward)en Bandsma-Bultje (Leeuwarden) en Kringloop “Hart in Friesland”.


Wat vinden andere cliënten van onze dienstverlening?

Goed!

September werd ik verhuisd door Have & Goed uit Heerenveen. Ik ben heel erg tevreden hoe alles v
Lees meer

Alleen denkwerk

Mijn verhuizing is door Have & Goed uitstekend geregeld. Nynke Schootstra deed al dat werk allee
Lees meer

Korte referentie

Voor een korte referentie: Heel hartelijk dank voor alles wat je hebt gedaan rond de hele verhuizing
Lees meer

Geografische afstand

Zeer geachte mevrouw Schootstra, Hiermede wil ik u graag van harte bedanken voor de buitengewoon pre
Lees meer

Omhoog