Mevrouw B.

Mevrouw B. woonde al 45 jaar in hetzelfde huis. In het dorp kwam er een mooi appartement vrij waar mevrouw naar toe wilde verhuizen. Hier zou ze zolang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

Mevrouw B: “Ik zag erg tegen de verhuizing op i.v.m. alles wat er geregeld moest worden. De meeste kinderen wonen verder weg. Door mijn slechte gezichtsvermogen kan ik moeilijk lezen. Met mijn huishoudelijke hulp heb ik de goederen uitgezocht. Nynke, van Have & Goed Huisdiensten, heeft mij goed geholpen door alles te regelen, zoals  bijvoorbeeld de administratie en de contacten met de verhuizers en de kringloop. Ook heeft zij mij begeleid met het uitzoeken van de nieuwe meubels, verlichting en gordijnen. Er werd rekening gehouden met mijn uithoudingsvermogen. In het nieuwe huis hebben we gekeken hoe ik alles ingericht wilde hebben. Met mijn vragen kon ik bij haar terecht”.

“De middag voor de verhuizing ben ik naar een vriendin gegaan. Bij het verlaten van mijn huis kreeg ik het te kwaad, maar bij Nynke was ruimte en aandacht voor mijn emotie. Mijn dochter en Nynke hebben samen alles uitgepakt. Aan het eind van de verhuisdag was alles klaar en kwam ik in een schoon en ingericht huis”.

“Tevens moest er een gedeelte opgeslagen worden. Dat heeft Nynke ook geregeld. Have & Goed Huisdiensten beveel ik u hierbij van harte aan. Inmiddels voel ik mij in mijn nieuwe huis helemaal thuis”.