Leeg opleveren bij overlijden

Het overlijden van een dierbare is op zich al een emotionele gebeurtenis. Juist in deze tijd komen er veel zaken op u af die uw aandacht vragen. Het huis moet leeg gemaakt worden en persoonlijke bezittingen worden geselecteerd.

Have & Goed huisdiensten neemt de zorg over de inboedel en het achterblijvende huis van de overledene uit handen. In nauw overleg met de familie zorgen we dat de inboedel wordt geselecteerd en zorgvuldig wordt ingepakt. Vaak blijft een deel van de bezittingen in de familie.

Als onafhankelijke partij helpen we u bij dit vaak gevoelige punt. Andere goederen kunnen wellicht een nieuwe bestemming krijgen. Daarin denken we creatief mee.

Ten slotte zorgen we dat alles wat overblijft wordt opgehaald of afgevoerd en regelen we dat het huis leeg en schoon wordt opgeleverd. Have & Goed beschikt hiervoor over tal van contacten. Desgewenst begeleiden we samen met een makelaar ook de uiteindelijke verkoop of (in overleg met de verhuurder) de oplevering. Zo kunnen we u zoveel mogelijk ontlasten.

 


Have & Goed werkt samen met o.a.

Diensten Palet, Het Friese Land, Thuishotel, de Friese Wouden, ANBO Heerenveen, Woonzorg Nederland, Huurzo makelaar, Serviceflat Oranjewoud, Serviceflat Heerenhage. Verhuisbedrijven waaronder firma Wolthuizen-Stilma (Heerenveen), firma de Jong (Woudsend), Stam BS (Bolsward)en Bandsma-Bultje (Leeuwarden) en Kringloop “Hart in Friesland”.


Wat vinden andere cliënten van onze dienstverlening?

Fleurig

De samenwerking met Nynke Schootstra was goed. Zij is fleurig en doortastend. Zij ondersteund (menta
Lees meer

Waardevolle adviezen

Nynke Schootstra heeft ons prima geholpen bij de voorbereiding van onze verhuizing naar ons nieuwe a
Lees meer

Bed opgemaakt!

Dankzij de geweldige hulp van Nynke en de snelle verhuizers is mijn verhuizing in goede harmonie en
Lees meer

Prettig contact

Beste Nynke. Mijn hartelijke dank voor de prettiger dagen waar jij alle werkzaamheden die bij een ve
Lees meer

Omhoog