+31 513 62 14 65 Trekker 158 8447 BZ Heerenveen

Wie zijn wij

Bij Have & Goed huisdiensten komt u vooral in contact met Nynke Schootstra 

Nynke (1966) liep op 9-jarige leeftijd al met een zusterschortje voor, door het bejaardenhuis.

Daar hielp zij na schooltijd een bejaardenverzorgster. Even naar de keuken om een vergeten toetje te halen, post ophalen voor degene die niet van de kamer kon, meehelpen het bed opmaken. Altijd betrokken bij de mensen. Het was dan ook niet vreemd dat Nynke de opleiding MBO-Civiele Dienst (huishoudkundige) heeft gevolgd.
Jarenlang heeft zij gewerkt binnen de gezondheidszorg (revalidatiecentrum en ziekenhuizen) in verschillende functies bij de facilitaire dienst. Na een aantal jaren als facilitaircoƶrdinator heeft zij in 2007 de stap gezet naar Have & Goed huisdiensten, een jong bedrijf dat graag werkt voor en met ouderen die willen verhuizen. Daar voelt Nynke zich helemaal thuis. In 2009 heeft zij het bedrijf overgenomen.

Wat Nynke door haar werk wil bereiken is dat de cliĆ«nt meer ontspannen de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken, beleeft. De ervaring heeft haar geleerd om met mensen met dementie om te gaan. Tevens geeft zij lezingen over haar werk. Buiten haar werk zijn Nynke en haar man op de zeilboot of in de tuin te vinden.
Indien nodig worden andere vaklieden ingeschakeld.