+31 513 62 14 65 Trekker 158 8447 BZ Heerenveen

Leeg opleveren bij overlijden

Leeg opleveren bij overlijden

Het overlijden van een dierbare is op zich al een emotionele gebeurtenis. Juist in deze tijd komen er veel zaken op u af die uw aandacht vragen. Het huis moet leeg gemaakt worden en persoonlijke bezittingen worden geselecteerd.

Have & Goed huisdiensten neemt de zorg over de inboedel en het achterblijvende huis van de overledene uit handen. In nauw overleg met de familie zorgen we dat de inboedel wordt geselecteerd en zorgvuldig wordt ingepakt. Vaak blijft een deel van de bezittingen in de familie.

Als onafhankelijke partij helpen we u bij dit vaak gevoelige punt. Andere goederen kunnen wellicht een nieuwe bestemming krijgen. Daarin denken we creatief mee.

Ten slotte zorgen we dat alles wat overblijft wordt opgehaald of afgevoerd en regelen we dat het huis leeg en schoon wordt opgeleverd. Have & Goed beschikt hiervoor over tal van contacten. Desgewenst begeleiden we samen met een makelaar ook de uiteindelijke verkoop of (in overleg met de verhuurder) de oplevering. Zo kunnen we u zoveel mogelijk ontlasten.

Have & Goed werkt samen met o.a.

Diensten Palet, Het Friese Land, Thuishotel, MeiJO ( Kwadrantgroep ), OVVH (Heerenveen) Verhuisbedrijven waaronder firma Wolthuizen-Stilma (Heerenveen), firma de Jong (Woudsend) en Bandsma-Bultje (Leeuwarden).

Wij werken samen met kringlopen die verschillende maatschappelijke insteken hebben.